BINE ATI VENIT LA ZENSTYLE

Arajamente florale & Amenajari gradina

Sibiu

Toată lumea tânjeşte după frumos, după armonie. Mediul în care trăim, dar mai ales propriul cămin, ne influenţează în mare parte starea de spirit de fiecare zi. Înconjuraţi de o multitudine de obiecte neînsufleţite, pentru a restabili armonia, avem nevoie şi de ceva viu în jurul nostru. Din acest motiv, un aranjament floral frumos, realizat din florile caracteristice fiecărui anotimp, pe lângă faptul că ne apropie de natură, ne face să medităm la ciclicitatea acesteia, minunându-ne de renaşterea sa continuă.

Aranjamente Florale Pentru Casa

Întotdeauna te poți baza pe câteva aranjamente florale cu care să faci o impresie deosebită, fie că le oferi în dar, fie că le folosești pentru a-ți înfrumuseța casa și viața. Florile nu sunt doar pentru a fi oferite la zile aniversare sau onomastice, ci și ca piese de decor. Întotdeauna o cameră în care există și flori naturale va părea mai primitoare, mai luminoasă și mai plină de viață. Cu câteva aranjamente florale bine alese poți schimba atmosfera apăsată din casă sau de la birou.

Aranjamente Florale Pentru Evenimente

Aranjamente florale nunta, buchete de mireasa. O colectie de aranjamente florale pentru evenimente poate fi un punct de plecare pentru asigurarea unui confort estetic in orele ce urmeaza a fi petrecute.

MONSTA DIN LUCRARILE NOASTRE

Aranjamente Florale & Amenajari Gradini

Florist Designer!

Veronica

Arhitect peisagist, Florist Designer!

Simi
PROGRAM

LUNI – VINERI

09:00 ~ 19.00

SAMBATA – DUMINICA

09:00 ~ 21.00